Kentico CMS Website

Een Kentico CMS Website is eenvoudig in gebruik voor u als ondernemer! Een CMS website is een internetsite die eenvoudig aan te passen is met een geïntegreerde tekstverwerker zoals u gewend bent in MS Word. Ook foto's, video's en bestanden zijn in een Kentico CMS Website eenvoudig te beheren. U heeft geen kennis nodig van ingewikkelde programmeertaal zoals html, css, c# en ASP.NET.
 

"Eenvoudig beheren en content plaatsen!"


Webteksten schrijven, artikelen plaatsen, foto's en video's publiceren, en audio en pdf-documenten uploaden is zeer eenvoudig met uw Kentico CMS Website. Webcontent is in een handomdraai eenvoudig aanpasbaar.


Kentico CMS Website: design en techniek

Uw Kentico CMS website is uw online visitekaartje. Een website maken doet Segocom op basis van het Kentico CMS systeem. Kentico CMS staat bekend om haar gebruiksvriendelijke interface is technisch snel en eenvoudig in gebruik.

Behalve de zorg voor een professionele uitstraling en webdesign besteden wij ook veel aandacht aan de achterliggende techniek. Onze CMS websites van Kentico zijn gemakkelijk aan te passen.

Segocom levert maatwerk CMS applicaties gebaseerd op het Microsoft .NET technologie. Onze Kentico CMS websites zijn technisch geoptimaliseerd voor toegankelijkheidprestaties en vindbaarheid in zoekmachines als Google.
 

Kentico CMS Websites en maatwerk webapplicaties

Kentico CMS is een compleet, flexibel en robuust CMS platform gebaseerd op Microsoft .NET technologie. Als uw wensen na verloop van tijd veranderen dan is eenvoudig om nieuwe functionaliteit aan uw webapplicatie toe te voegen.

Nieuwe toepassingen zijn in een bestaande Kentico CMS website eenvoudig te implementeren. Nieuwe webapplicaties zijn daarom eenvoudig in gebruik, omdat u al bekend bent met het systeem en de werkwijze. Een groot voordeel, want u heeft een nieuwe toepassing tegen relatief lage kosten.


Technisch onderhoud en content beheer

Uw Kentico CMS Website is nooit klaar! Een website die goed gevonden wordt in zoekmachines als Google moet actueel blijven. Het toepassen van Content Marketing is daarom een belangrijke voorwaarde. Meer informatie over Content Marketing vindt u op de pagina SEO | Zoekmachine Optimalisatie.
 

 

"Google past zoekvoorwaarden aan!"Google denkt vanuit de gebruiker en past regelmatig de voorwaarden voor betrouwbare zoekresulaten aan. Internetgebruikers zijn altijd op zoek naar betrouwbare, zinvolle en actuele informatie. Een website met actuele content is aantrekkelijk voor de gebruiker én voor Google.
 

Website Onderhoud en Beheer door Segocom?

Het onderhoud en beheer van een website vergt tijd. Kostbare tijd die ondernemers zoals u liever aan de hoofdtaken van het bedrijf besteedt!

Klanten van Segocom sluiten daarom vaak een Website Onderhoudscontract af en zijn gegarandeerd van een actuele website die ook nog eens technisch onderhouden wordt. In het onderhoudscontract worden de afspraken zo gemaakt dat u altijd het laatste woord heeft over de inhoud. Heeft u vragen over de werkwijze van het onderhoudscontract? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!