Freelance | IT

Segocom is een IT-bedrijf in Tilburg van ZZP-er Bart Segers en is gespecialiseerd het bieden van oplossingen op basis van Microsoft .NET technologie. Segocom werkt vanuit huis uiteraard tegen lagere kosten in vergelijking met de grote IT-bedrijven.


Onze missie: Professioneel IT-werk in uw voordeel!

"Segocom biedt van hoogwaardige internetoplossingen voor het MKB en kleine zelfstandigen tegen een scherpe prijs."

U profiteert:

  • Geen onnodige kosten.
  • Vooraf een heldere prijsindicatie en verwachte uren werk.
  • Geen 9-5 mentaliteit betekent flexibele afspraakmogelijkheden.
  • Persoonlijk advies en support.


Freelance IT Professional | Bart Segers | Segocom

Bart Segers is een flexibele, zelfstandige professional gespecialiseerd in het bouwen van websites op basis van Kentico CMS. Bart studeerde informatiekunde aan de Universiteit van Tilburg. Hij is als IT-Professional flexibel inzetbaar, innovatief, realistisch en verrassend in zijn werk. Hij voorziet u graag van persoonlijk advies dat geen extra kosten met zich meebrengt.


Persoonlijke service en kwaliteit

Als opdrachtgever kunt u rekenen op een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Bart denkt graag met u mee om het maximale uit uw website te halen. Bart bouwt uw website volgens de laatste webstandaarden met als eindresultaat een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website voorzien van webteksten die voldoen aan de (technische) eisen m.b.t. zoekmachine optimalisatie.


Samenwerken met professionals

Segocom werkt regelmatig samen met een vast netwerk aan professionele ZZP-ers die ieder hun eigen specialisatie uitvoeren. Door nauw samen te werken met ZZP-ers blijven communicatielijnen kort en uw factuur laag, maar u bent verzekerd van een professioneel eindresultaat!


Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak om te kijken wat Segocom voor u kan betekenen.