Zoekmachine optimalisatie en Content Marketing

SEO is een veelgebruikte afkorting voor Search Engine Optimalisation. Vrij vertaald naar het Nederlands is het zoekmachine optimalisatie! Zoekmachine optimalisatie is niets anders dan de basis van je website beantwoorden met de gevraagde voorwaarden om hoger te scoren in de natuurlijk zoekresultaten in zoekmachines als Google.
 

"Gratis meer bezoekers op uw website!"


Het klinkt te mooi voor woorden "Gratis meer bezoekers" maar met zoekmachine optimalisatie en content marketing krijg je meer bezoekers op je website zonder dat het je iets extra's kost aan advertenties.

Een website optimaliseren voor Google is voornamelijk een technische klus waarbij onderstaande vragen beantwoord dienen te worden:

 • Op welke zoekwoorden wil ik gevonden worden?
 • Wat wordt mijn structuur in de site?
 • Is mijn website scanbaar en overzichtelijk?
 • Zijn mijn webteksten scanbaar, overzichtelijk en goed leesbaar?
 • Is mijn website snel oproepbaar (laadtijd) vanaf een snelle server?
 • Hoe zet ik social media het beste in om klanten op de hoogte te houden?
 • Hoe zorg ik dat klanten op mijn website terugkeren?
 • Hoe overtuig ik mijn doelgroep met webdesign en webteksten?

Content Marketing in de regio in combinatie met SEO (zoekmachine optimalisatie), is de sleutel tot succes!

 

SEO (zoekmachine optimalisatie) en Content Marketing

SEO en Content Marketing bestaan uit vier specifieke onderdelen:

 • Een website optimaliseren gebeurt op inhoud, structuur, en techniek.
 • Een website optimaliseren is ook linkbuilding: het realiseren van interne links en het verkrijgen van externe backlinks.
 • Een trefwoordenanalyse om structuur van webpagina’s aan te passen en te voorzien van webteksten die verkopen en hoog scoren in zoekmachines als Google.
 • Content Marketing:  Zorg regelmatig voor actuele content (webteksten, artikelen, foto's en video's) dat weer tot interactie leidt op diverse social media.

Zoekmachine optimalisatie en nieuwe content werkt!

Direct hoog scoren in Google lukt niet meteen na oplevering, want Google moet uw nieuwe content indexeren en beoordelen. Bovendien kijkt de zoekmachine ook naar de groei van uw nieuwe geoptimaliseerde website. Bij oplevering is uw website SEO Ready! Uw website en webteksten voldoen aan de technische eisen van dat moment. U heeft een goede basis om hoger te gaan scoren in Google als u doorgaat met Content Marketing.


Content Marketing en SEO met Segocom

Hoog blijven scoren in Google is de concurrentie bijhouden en voorblijven! Zet uw Content Marketing Tools maximaal in uw website actueel te houden. Webteksten schrijven en artikelen schrijven hoort daarbij.


Segocom kan voor u een geoptimaliseerde website maken door samen te werken  met een vaste tekstschrijver die de internettaal begrijpt. Hij is gespecialiseerd in het schrijven en herschrijven van uitnodigende, informatieve webteksten die voldoen aan de SEO-voorwaarden van zoekmachines als Google.

Om uw site up-to-date te houden is het verstandig om uw website actueel te houden en regelmatig uw website te laten onderwerpen aan een SEO-check. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden op het gebied van Content Marketing en SEO Onderhoud.