Webteksten schrijven

Webteksten schrijven wij op een manier, zodat uw site gevonden wordt en de lezer aanzet tot actie! Gemakkelijk gezegd, maar webteksten schrijven is een moeilijk en vaak onderschat onderdeel bij ondernemers. Een aantrekkelijk webdesign is niet voldoende om de bezoeker te overtuigen. Webteksten die de klant naar uw site halen via zoekmachines, moeten vooral goed informeren en overtuigen! U wilt toch ook meer bezoekers en meer omzet? Kijk op de pagina van SEO | Zoekmachine optimalisatie en Content marketing voor meer informatie.


U kunt dat realiseren met webteksten die aan onderstaande voorwaarden voldoen:
  • Zoekmachine vriendelijke webteksten met keywords.
  • Betrouwbaarheid creëren en met relevante informatie.
  • (Commerciële) overtuigingskracht.
Bovengenoemde punten zijn de drie essentiële zaken voor een succesvolle webtekst als het gaat om de marketing en communicatie van uw website.

 

Zoekmachine vriendelijke webteksten schrijven

Zoekmachine vriendelijke webteksten schrijven kan bijna iedereen als u weet hoe bezoekers uw website vinden via zoekmachines. Echter bedoelen wij teksten die keywords bevatten en internetgebruikers intypen als ze op zoek zijn naar uw producten. Segocom werkt samen met professionele tekstschrijvers om dat voor u te realiseren. Daarnaast zorgen wij ook dat uw webteksten technisch geoptimaliseerd zijn aan de achterkant van uw Kentico CMS Website.


Betrouwbaarheid creëren met relevante informatie in webteksten

Vertrouwen is de basis in dit onderdeel. De informatie die webteksten bevatten moet overzichtelijk, toegankelijk en vooral relevant zijn voor de bezoeker. Dat houdt in dat een bezoeker snel antwoord wil en in korte tijd meer informatie wil of een antwoord zoekt op een specifieke vraag. De meeste internetgebruikers maken gebruik van Google als zij zoeken op internet. Daarom is het belangrijk dat de vraag op uw website vrijwel direct beantwoord wordt. Een overzichtelijk opgemaakte tekst met relevante informatie wekt vertrouwen en betrouwbaarheid dat weer gunstig is voor uw imago. Het vormt de basis voor een hogere omzet via uw website.


Webteksten met een commerciële overtuigingskracht

Naast zoekmachine vriendelijke teksten en relevante informatie moeten webteksten uw bezoekers aanzetten tot actie. Wij schrijven uw webteksten op een dusdanige manier dat uw bezoekers zich verbonden voelen door een bepaalde behoefte, herkenbaarheid en emotie. De vraag wordt beantwoord in de tekst en wekt vertrouwen om de lezer uiteindelijk aan te zetten tot de aankoop van een dienst of product.