Werkwijze

Een prachtig online visitekaartje dat uw bedrijf en product vertegenwoordigt! Dat is wat u wil en wat Segocom voor u realiseert.

Stap 1: Het oriëntatiegesprek
Tijdens een geheel vrijblijvend gesprek bespreken wij uw wensen, ideeën en eisen ten aanzien van uw te realiseren website. Vanuit dat uitgangspunt adviseren wij u graag over de mogelijkheden en de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf, producten of diensten.


Stap 2: De offerte
Op basis van het vrijblijvende gesprek maken wij voor u een aantrekkelijk offerte. Hierin staat een korte projectomschrijving en welke diensten en producten u gerealiseerd wenst te hebben uiteraard tegen een scherpe prijs! Als u akkoord gaat met de offerte, start Segocom met het ontwikkelen van uw website.

Stap 3: Website ontwerpen
Uw website maken wij door uw wensen te vertalen naar een concreet ontwerp. Het eerste resultaat wordt aan u gepresenteerd en met u doorgesproken. Pas als u akkoord bent met het ontwerp, start de bouw van de website.

Stap 4: Website maken
De website maken is de volgende stap. Gedurende deze fase wordt de site opgezet en gekoppeld aan het Kentico CMS. De bouw van de site vindt plaats op een testomgeving. U ziet direct resultaat via een inlogcode en u kunt de voortgang volgen om eventueel ook actief te kunnen participeren.

Stap 5: Website testen
Uw website testen wij in verschillende browsers. Aan de hand van de bevindingen wordt de website aangepast en worden de laatste wijzigingen verricht. Vervolgens wordt de website op de productieomgeving geplaatst.

Stap 6: Oplevering
Staat de website eenmaal op de productieomgeving, dan kan deze gevuld worden met content. Als de content is toegevoegd en de site is ook technisch goed geconfigureerd, dan wordt na uw goedkeuring de website gelanceerd. Vanaf dat moment is de website zichtbaar voor bezoekers. Uw website wordt ook aangemeld bij de belangrijkste zoekmachines.

Stap 7: Nazorg
Na oplevering ontvangt u drie maanden servicegarantie op uw website. Gedurende deze periode zullen technische gebreken die naar voren komen kosteloos worden opgelost.


Uiteraard blijven wij voor u bereikbaar voor al uw vragen. Segocom geeft u graag enkele nuttige tips zoals hoe u zelf de vindbaarheid van uw website in zoekmachines als Google kunt vergroten.


Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.