Over Segocom

Segocom Internet Solutions is een eenmanszaak opgericht op 27 juli 2011. Het bedrijf is met name actief binnen Webdesign Tilburg en profileert zich in de persoon van Bart Segers als webdesigner en webontwikkelaar. Websites maken en ontwerpen is zijn passie, nadat hij een aantal jaren werkzaam is geweest binnen het bedrijfsleven. Bart studeerde informatiekunde aan de Universiteit van Tilburg en heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van Kentico CMS websites op basis van het Kentico CMS (Content Management Systeem).


Onze Missie

De missie van Segocom is eenvoudig maar doeltreffend:


"Het bieden van hoogwaardige internetoplossingen voor het MKB
en kleine zelfstandigen tegen een scherpe prijs."


Segocom onderscheidt zich op de volgende gebieden:

  • Persoonlijke service
    U kunt rekenen op een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Bart denkt denkt graag met u mee om het maximale uit uw website te halen. Bovendien is alleen Bart uw aanspreekpunt voor alles wat met uw website te maken heeft. Kortom, korte lijntjes!
  • Kwaliteit
    Er is veel aandacht voor de vormgeving en afwerking van uw website. Een website maken doet Bart volgens de laatste webstandaarden. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website die optimaal gevonden kan worden door de zoekmachines als Google.

Lees meer over de werkwijze van Segocom of neem direct contact op voor een uitgebreid vrijblijvend persoonlijk advies.